Personliga favoriter från möbelmässan

Tänkte avsluta mässrapporteringen med en liten bildkavalkad med personliga favoriter i en blandad kompott. Håll tillgodo.
Magisk grön-vit färg på denna marmorask från HAY. Så himla fin.
 
Härliga färger och genomtänkt styling i Menus monter. Atmosfären i montern var mysig och inbjudande samtidigt som den kändes väldigt modern och trendriktig.
 
Grönt är ju bara så skönt, och den otvivelaktiga trendvinnaren på mässan var ekollonskott. Många givetvis i Svensk Tenns klassiska ekollonvas. Även om bilden inte är någon vidare kvalitet, blir det effektfullt med skotten, vaserna, mässingen och den havsgröna bakgrunden. Fotad i Greenhouse - utställningen för designhögskolor och oberoende designers.
 
Den nya pendeln Copenhagen SC6 från &tradition är ju bara så läcker, direkt in på vill-ha-listan. Finns i flera vackra färger (och storlekar).

Emma Olbers hade stylat Ires monter med mycket lyckat resultat. Skinnsoffan är en het trend och sittpuffar känns också helt rätt. De i förgrunden heter Luggage och är designade av Ellinor Ericsson. Vad är för skir grönska vi ser på bordet?
 
 by Lassen hade en av de mest effektfulla montrarna. På ena väggen fanns en stor mängd småboxar sammasatta till en stor enhet. Finns förevigat på mitt instagram-konto (@houseofgrey_official). Deras underbara tapet fanns uppsatt på den andra höga väggen.

Tre sekel hade skapat en riktig pastell-karamell till monter som var helt oemotståndig. Är riktigt svag för dessa svärtade pasteller (och karameller också för den delen). Och inte ville de vara sämre på den gröna mässtrenden. Ännu mer oemotståndlig blev montern när jag träffade på underbara Hildur Blad och Sara Zetterström där.

Alla bilder av houseofgrey/Emma Solnestam


Kommentarer

Populära inlägg