Efterlängtad sänghimmel till Elliott

Femåriga sonen har i mer än ett år, sedan lillasyster fick en sänghimmel, önskat sig en egen med rymdtema. Han målade upp en vision om att sänghimlens tak skulle vara format som en rymdraket och det skulle komma eld längst ner. Det blev inte riktigt så kan man väl säga. Men nu är den i alla fall klar, i min tolkning. Och Elliott är supernöjd.


Tyget är högkvalitetslinne som jag beställde från adaina.se. Jag ville ha tofsar men hittade inga som var snygga och matchade bra i färg. Så jag gjorde egna. Hur jag gjorde dem kommer i ett separat blogginlägg.


Jag fäste läderremmar i taket och borrade hål i rundstavar som jag trädde remmen igenom och knöt. I väggen sitter rundstavarna fast med gardinstångsfästen från Ikea.
 


Har inte riktigt bestämt mig för om rundstavarna ska få vara träfärgare eller om jag ska måla dem mörkgrå för att de ska "försvinna". Vad tycker du? Låter dem vara trärena under tiden jag tänker på saken.  


Den fantastiska väggdekoren kommer från stickstay.se. Verkligen toppenkvalitet, snälla mot underlaget och går utmärkt att flytta.

Ljusslingan, från Watt & veke, består av små LED-lampor på tunn metalltråd och får agera stjärnhimmel.


Alla bilder: house of grey / Emma Solnestam Lövenstad

Kommentarer

Populära inlägg