Barnsäng till kommande familjemedlemmen

Vecka 36 nu och skönt att ha slutat jobba. Men ta det lugnt och vila kroppen mycket är inte min starkaste sida. För ett par veckor sedan bestämde jag mig för att jag ville ha en "ny" barnsäng till den nya familjemedlemmen. Efter mycket sökande på nätet hittade jag vad jag sökte. 

Tanken var att slipa upp ytan lätt och sedan måla den. Det visade sig dock inte vara riktigt så enkelt när jag väl granskade den mer noggrant än tidigare. På ett ställe hade den spruckit och behövde limmas. Sedan visade sig det översta lagret färg vara så ojämnt att det inte alls skulle fått det slutresultatet jag sett framför mig, om jag bara målat på ny färg.

Flera hela ytor spacklade jag med snickerispackel och fyllde igen många små gropar. På andra ställen räckte det med att jag slipade ordentligt med ganska grovt sandpapper för att få bort det ojämna lagret färg.


Är inte supersmidig i vecka 36, så efter tre timmars jobb idag fick det bli paus. Genomsvettig och ont i hela kroppen. Nåja, nu kan jag gott ligga på soffan ikväll så tar jag nya tag imorgon.

Alla bilder: house of grey / Emma Solnestam Lövenstad

Kommentarer

Populära inlägg