Julis säng

För ett par inlägg sedan visade jag det pågående arbetet med renovering av en barnsäng. Då visste jag inte att det skulle bli en liten Juli som skulle få den. Sängen hann bli klar innan hon kom men hon har inte provsovit i den ännu. Det får dröja ett tag till, det är ju så himla mysigt att ha det lilla livet snusande bredvid sig i sängen. 

Än så länge har Juli inget rum att ställa sängen i, och vårt sovrum är inte det minsta fixat sedan inflyttning, men det får ni bortse ifrån. 

Det underbara bäddsetet från Garbo & Friends passar ju perfekt. Färgerna är verkligen könsneutrala utan att på något sätt bli trista och intetsägande. Så fint.  


Sötaste nallen i fårskinn från Gotland kom mormor och morfar med.  


 Vackra detaljer. Lite mindre skojiga just i spackling-slipning-målnings-fasen. Hur gammal sängen är och var den kommer ifrån är oklart. Tidigare ägaren trodde det var en gammal sjukhussäng med tanke på hjulen på huvudgaveln. De gamla hjulen gick inte att rädda utan är utbytta mot nya tevagnshjul. Detaljen på fotgaveln är i metall. Ingen aning om vad det är, men lät den vara kvar.

Kommentarer

Populära inlägg