Välkommen älskade Juli

Så var hon då äntligen här. Den 16:e juli föddes Juli, vår efterlängtade trea. Trots att vi redan har två barn sedan tidigare, slutar man inte att fascineras över det helt fantastiska i att ett nytt liv har startat. Så otroligt mycket som ska gå rätt i processen från de första cellerna. Vi är så förundrade och så tacksamma!

De första veckorna med Juli liknar inte alls de första veckorna med Elliott och Linni. Såklart inte eftersom man blir fler i familjen. Men också för att det var mitt i sommaren. Dagis var stängt och hela familjen hemma tillsammans. På gott och ont. Sommarlov är mysigt och vädret var grymt. Massor av bad, glass, små utflykter, studsmattehoppning och sena kvällar i solnedgången. Men också otroligt intensivt med storbarn som behöver stimulans, hög ljudnivå, frustrerade och trötta föräldrar. 

Den här veckan började dagis igen. Delade känslor. Sommarlovet är redan slut och vi motar tillbaka barnen till dagis. Samtidigt väldigt skönt att få lite tystare och lugnare tempo.Foton: house of grey / Emma Solnestam Lövenstad

Kommentarer

Populära inlägg