Mina personliga favoriter från Formex

Idag tänkte jag välja ut mina egna favoriter från Formex. Och mina favoriter består både av vackra produkter från kända märken, inspirerande styling och intressanta nykomlingar att hålla ögonen på.

En ny bekantskap jag stiftade på mässan var H. Skjalm P. Inte oväntat ett danskt familjeföretag som designat och tillverkat kvalitetsprodukter i över 60 år. Det var omedelbar kärlek och jag gillar speciellt de mörkgröna marmorskivorna.Med vackra prints, härliga kuddar, nyskapande tapeter och en smart stylad monter blev edit & björnen en favorit. Deras lilla kalender som syns i mitten på bilden ovan är mycket populär och det är lätt att förstå varför.


Som ny på Formex var det givetvis en hel del för mig nya märken som fångade min uppmärksamhet. Ytterligare ett som verkligen fick mig att stanna upp var garbo&friends. Så fullständigt bedårande vackra tyger i underbara färgställningar. Tapeten (som syns i ramen ovan) och marmorkroken (som ligger på byrån ovan) blev också favoriter.Pasteller och lekfullhet har varit favoriter länge, och Littlephant har jag följt sedan det skapades. Att Camilla Lundstens underbara mönster nu kommer synas på ännu fler ställen framöver (i och med samarbetet med Bemz som gör IKEA-tillbehör) gör inte mig ledsen. Danska Michelle Carlslunds lekfulla prints och Studio Maria Bergströms flört med både pasteller och grafiska mönster passar också in i samma gruppering.
 


Papperstokig som jag är kan jag inte låta bli att visa dessa montrar. Först ut pysseldrottningarna i RioRio och därefter sobra boxar från bungalow.


Alla bilder: houseofgrey/Emma Solnestam 

Kommentarer

Populära inlägg