Snart kommer Bråkig på tillfälligt besök till det stora varuhuset

Det här är inte en färsk nyhet på något sätt. Men jag tycker det känns bra att skriva om det nu, när det är mindre än en månad kvar innan man faktiskt kan köpa sig det man gillar i varuhuset. Den 7:e februari släpper IKEA den begränsade upplagan Bråkig och det är nog smart att vara tidigt ute om man har siktet inställt på en specifik produkt.

Bråkig är ett samarbete med danska ArtRebels. I kollektionen kombineras furu, plywood och koppar med pastellfärger och grafiska mönster. Sammanlagt ingår 32 produkter och själv gillar jag säga att bordet med kopparben och mattorna bäst. Fast jag har alltid varit svag för allt som handlar om kontor, papper, inslagning, boxar och annan småförvaring - så jag kommer nog inte kunna hålla mig från att köpa ett gäng av de söta boxarna också.

 

 
 


 Bilder från IKEA

Kommentarer

Populära inlägg