Badpremiär och blommande hoya

Alltså, vilket fantastiskt väder. Det har känts som en riktig sommardag. Vi tog med oss lunch-picknick till stranden och självklart ville barnen bada. Det var kallt, men inte så kallt att det inte gick att hoppa i en gång till.


Vi har en gammal rosenrabatt vid garageuppfarten som är lite trött. Vissa plantor är fortfarande väldigt pigga medan andra lever en tynande tillvaro som bara går åt fel håll. Och ett par har redan givit upp. Så idag inhandlade vi fyra nya plantor för att fylla tomrummen. Det är inte vi som planterat rabatten så vi vet inte vilken sort det är. Men vi valde en liknande mörkrosa-röd klasblommig rabattros som heter "Nina Weibull".

Självklart ska ni få se bilder, men än så länge är det inget att visa. Orensad rabatt med små taniga rosskott. Meeeen, håll ut ett par veckor så ska vi nog se om vi inte kan få fason på den.


Jag vill hålla kvar i inomhusgrönskan en liten stund till. De här blommorna av släktet hoya, också kallad porslinsblomma, är ju så vackra så man dör en smula.

Ta hand om er!Alla bilder: houseofgrey/Emma Solnestam

Kommentarer

Populära inlägg