Lyssnar på pappa och gillar läget

Vi kör en omgång vab här hemma igen. Det verkar inte finnas någon hejd på det. Det är bara att göra det bästa av situationen och gilla läget, som min käre pappa skulle ha sagt. Och det är precis vad jag försöker göra. Lämna jobbstressen och njuta av tiden med barnen.

Idag lyckades jag med det och vi har haft en toppendag tillsammans i solskenet. När båda barnen sov middag samtidigt - lyx! - passade jag på att dricka en kopp kaffe i lugn och ro. Och fota lite i trädgården.

Blommande magnolia är svårslaget. Så sköra, vackra blommor på de nakna grenarna. Blomningen är snart över så det gäller att njuta medan det varar.

Vildtulpaner i "ängspartiet" av trädgården, den del vi låter vara lite vildvuxen och där naturen får bestämma.

Min kaffehörna. Olivträd, mårbackapelargon, korg från IKEA.
 
Alla bilder: houseofgrey/Emma Solnestam

Kommentarer

Populära inlägg