Blommor, detaljer och stilleben i sista fotoutmaningsdelen

De sista tio dagarna i #fotoutmaningmars2014 på instagram. Aldrig kunde jag väl ana att utmaningen skulle bli så stor när jag hoppade på den lite hastigt och lustigt den 1 mars. Jag har varit fast besluten att lägga upp ett foto på varje dags tema som är fotat under den aktuella dagen.
 
Och det har jag lyckats med, så det tänker jag vara stolt över. Kvaliteten är varierande men jag nådde ändå mitt mål. Fastän det verkligen var utmanande ångrar jag inte en sekund att jag hoppade på. Så mycket som jag lärt mig genom trial and error. Känns så roligt.
 
Dag 22. Lek

Dag 23. Knopp

Dag 24. Ro

Dag 25. Fika

Dag 26. Nostalgi

Dag 27. Tänk om

Dag 28. Värme

Dag 29. Villfarelse

Dag 30. Ljuset

Dag 31. I mitt huvud

Alla bilder: houseofgrey / Emma SolnestamKommentarer

Populära inlägg