Det här årets viktigaste fundering....och så lite mer winter workshop

När man har tre små familjemedlemmar här hemma (1, 5 och 6 år) tycker i alla fall jag att det är extremt svårt att hinna med. Sömn. En god bok. Långa ansiktsbehandlingar. Inredningsidéer som trängs i skallen. Reflektion. Speciellt det sistnämnda är jag riktigt kass på. Det är precis det jag behöver nu. Reflektera över 2017. Vad som jag gjort det här året ska jag göra mer av? Vad ska jag göra mindre av? Vilka lärdomar tar jag med mig? 

Det här året var egentligen inte mycket att hänga i granen. Lite av ett transportår får jag nog kalla det. Varken jag eller maken passar som föräldralediga. Jag har inte kommit igång med träningen efter bebishormonerna på det sättet jag sett framför mig. Ekonomin lider fortfarande av lång föräldraledighet och köksrenovering. Jag lider med min sjuka mamma. Tiden räcker inte till. Sover för lite. Det är tärande.

Men det hjälper ju inte att ha det synsättet. Vi har renoverat köket och har nu ett superfint och praktiskt sådant. Maken har fyllt 40 och vi firande det med en resa. Jag har börjat på nytt jobb och dessutom certifierat mig som inredare. Häpp. Inte så dumt ändå.

Okej. Så vad tar jag med mig in i 2018 då? Att jag ska gå ännu mer på hjärta och inte på hjärna. Att saker tar tid, och att det är galet frustrerande att vara född rastlös. Att försöka be om hjälp oftare (har nog tänkt inför varje år, men är fortfarande lika skitdålig på det). Att hitta barnvakter. Att ta mig i kragen och träna regelbundet. Åh vad det är skönt med nytt år, älskar nystart! Allt är förlåtet och framför dig finns bara möjligheter!


Tanken var att jag skulle skrivit ett blogginlägg om dag 2 och 3 på den fantastiska winter workshop som jag hade förmånen att vara med på i mitten av december. Men det bidde aldrig så. Nu har jag liksom gått vidare. Men delar med mig av lite bilder från dessa dagar i alla fall. Innan jag lämnar winter workshop-ämnet helt måste jag bara få berätta om de fantastiska tjejer som var med. Förutom Drömma-LottaLittleMissFixIt-Sara och VillaBetulaBlog-Maren Ingeborg, som jag nämnde redan i förra inlägget var också Mayalee_photography-LottaPlaywoodstudio-Elin, Cirkusiskogen-SannaSubterraneo_dk-MariaCharlieblom-CharlieLindaEliassoncom-Linda och MariaSahlander-Maria med. Starka, karaktärsfulla, snygga och coola tjejer som är så givande och skojigt att ha lärt känna. Och så såklart bästa Matilda och Nathalie, Babes in Boyland. Och fantastiska movewithease-Olivia, som guidade oss i den för mig okända yogavärlden. Och för den makalösa veganska maten stod vatalisa-Lisa. Helgen hade inte varit hälften så bra utan er!


Linda i kransbindartagen. 


 
Maria lägger sista handen på sitt fina verk.Elin i full action.  Alla bilder: Emma Solnestam Lövenstad / house of grey

Kommentarer

Populära inlägg