Winter Workshop and Retreat med Babes in Boyland - dag 1


Till Glädjens kapell begav jag mig i bil tillsammans med fantastiska Drömma-Lotta och underbara Maren Ingeborg. Två då nya bekantskaper som jag är så tacksam för att få ha lärt känna och delat den här helgen med. Jag kunde inte sitta still, jag hade så mycket spänd förväntan i kroppen. Lotta delade med sig av sin livshistoria på vägen och vips så var vi framme. 

Dag ett av "Winter Workshop and Retreat" med Babes in Boyland och MoveWithEase kickade igång julstämningen i bröstet med pepparkaksbak. En varm känsla spred sig i kroppen i takt med att den underbara doften letade sig in i näsan. Vi turades om att stå framför och bakom kameran, så att alla fick mjöla ner sig och fota.  

De flesta kom dit utan att känna någon annan. Det märktes inledningsvis då stämningen var lite avvaktande. Förvånansvärt fort övergick den dock från trevande till hjärtlig, för att sedan bli personlig. Skönt att du visade vägen, Lotta. Förutom Drömma-Lotta var en annan av mina allra första instagram-inspiratörer där. Finaste Sara Zetterström, LittleMissFixIt, så himla roligt att äntligen få prata mer. Du är precis så härlig som jag föreställt mig.  

Många lovord kan skrivas till den magiska plats som Glädjens kapell är. M.A.G.I.S.K. Men bilderna talar för sig själv så ord är överflödiga. 


Alla bilder: Emma Solnestam Lövenstad / house of grey


Kommentarer

Populära inlägg