Oplanerat julfirande av modernaste snitt

Livet blir ju sällan som man tänkt sig. Det borde jag ha vant mig vid och lärt mig vid 38-års ålder. Men jag vägrar liksom att acceptera det och blir lika besviken varje gång.

Vi hade siktat in oss på ett magisk julfirande med mina föräldrar och mina bröder med deras familjer. Men livet ville annorlunda. Elliott blir magsjuk i bilen på väg hem från vänner i fredags kväll. Det var så synd om honom. Men jag förmådde inte bara tänka på sonen och kunder inte dölja hur väldigt ledsen och besviken jag blev. Julfirandet sket sig. Gick och var ledsen halva dagen igår, så himla bortkastat.

Så istället för att bara klä granen i lugn och ro igår blev det en lätt stressig dag med att försöka handla lite halvfabrikat till julmat och fixa så gott vi kunde inför firande här hemma idag. Men till slut blev det en julgran i alla fall. Och julfirande med släkten får bli på distans. Vi kopplar upp oss och kör livesänt oss emellan. Modernt i alla fall.Vi hade tänkt hugga oss en egen gran, men hittade ingen lämplig på kort varsel så vi köpte en istället. Jag behöver väl inte nämna att det är jag som bestämmer vad som får vara i granen. Men ungarna klär den, i alla fall nedre halvan. :)

De fantastiska julstrumporna från Fabelab. Nu fyllda med små ting som väntar på att bli öppnade.

För ett par dagar sedan, när hela familjen fortfarande var friska och krya.

Alla bilder: Emma Solnestam Lövenstad  / house of grey

Kommentarer

Populära inlägg